Смарт продукти

Видеорегистратор MIO MiVue™ C541

Купете онлайн тук: asante.bg

Безупречни кадри във Full HD

MiVue™ C541 използва оптичния сензор на Sony и широкоъгълния обектив от 130° за запис на кадри в кристално чиста разделителна способност 1080p Full HD със скорост 30 кадъра в секунда. Ще заснемете регистрационните табели, пътните знаци и аркировките, които да използвате като доказателство, подкрепящо Вашата версия на събитията. Той записва ясно и при условия на слаба осветеност.

Може да разчитате на него

Движения, които може да се проследяват
3-осен G-Sensor

 

 

В случай на инцидент или внезапна промяна в движението, вграденият G-Sensor на устройството моментално записва движенията на превозното средство и гарантира, че записаните данни не може да бъдат презаписани.


 

Записвайте по всяко време с режим за паркиране

С най-новата технология за засичане на движение MiVue™ C541 може автоматично да активира и записва видеоклипове при откриване на движение в близост до предната част на превозното средство. Това помага да се събират доказателства дори когато не сте в колата. Изисква Smartbox / PowerBox, предлага се отделно.

Приспособим според Вашите нужди

Режим снимка

 

Използвайте видеорегистратора си по начина, по който желаете: преминете към фоторежим, за да направите снимки отблизо на даден инцидент за събиране на доказателства.

Лесен за използване

Автоматично включване

 

 

MiVue™ C541 е проектиран така, че да се използва лесно. Просто поставете SD карта, свържете се с източника на захранване на колата и тя ще започне да записва веднага след като стартирате двигателя.


 

Характеристики

  • 2-инчов екран – интуитивен и лесен за използване
  • Висококачественият оптичен сензор на Sony – за оптимален изглед и превъзходен запис, особено при условия на слаба осветеност
  • 1080p 30fps - с технология H.264 за видео с високо качество при по-малък размер на файла
  • Широк зрителен ъгъл от 130° - за ясно улавяне на всеки детайл във важни моменти с технология за широк динамичен обхват
  • Обектив с апертура F1.8 – пропуска повече светлина през сензора за превъзходно качество на видеозаписа, особено при слабо осветление
  • 3-осен G-Sensor – записва посока и сила, включително удар, завои и ускорение
  • Режим за паркиране – засичането на движение се активира и записва от паркиран автомобил без да присъства водач. Изисква Smartbox / PowerBox, предлага се отделно.

 


Ръководство за употреба може да свалите от тук (3.18MB PDF).

 

Производител: MiTAC Europe Limited
Страна на произход: Китай
Вносител: 10х ЕООД