За рекламата

Производство на табели

Започвайки с първата табелка през далечната 2002 година, за изминалите години 10х ЕООД се превърна в една от най-големите фирми за производство на фасадни табели, табелки за врати, цистерни, машини, трансформатори и индустриални табели в България. Гамата табели включва както икономични решения за временно ползване (например строителни площадки), така и висококачествени изделия с гарантиран живот над 10 години.
Произвеждаме табели от всякакви материали - алуминий, месинг, неръждаема стомана, пластмаса, камък, стъкло, дървесина и др. Машините, които използваме за производството на табели са лазери, фрези, ецване, както и единствения принтер за подповърхностен печат върху алуминий на Балканите.
Размерите на табелите са по заявка на клиента, като максималният габарит (при пластмаса) може да достигне до 2000 х 3000 мм.

Най-новият продукт в нашата гама са тактилни табели за незрящи (с брайлово писмо). Изпъкналите полусфери на брайла изпълняват всички европейски и американски изисквания за ненаранимост на пръстите и добра четимост. Съвместно с училището за деца с нарушено зрение в София, кв. Връбница, компанията е разработила методика за изписване на табели на български език чрез брайлово писмо. Те могат да бъдат изработени от месинг, алуминий и пластмаса, а обозначенията могат да бъдат бели, черни, прозрачни, иноксови в цвят сребро и месингови в цвят злато. Чрез използваните материали компанията осигурява оптимална четимост и съвместяване с интериорните решения на архитекта на сградата, в която табелите ще бъдат монтирани.

Ако не успеете да намерите необходимата Ви табела в портфолиото, не се колебайте да изпратите запитване. Със сигурност ще отговорим на Вашите очаквания.

Може да разгледате част от предлаганите различни видове табели в раздела портфолио.