Машини и консумативи

Epilog Laser

В бизнеса от 1988 г. насам Epilog Laser работи усилено, за да стане лидер в лазерното гравиране, рязане и маркиране. Ние сме новатори. Ние решаваме проблеми. Ние се ангажираме да проектираме и произвеждаме най-висококачествените лазерни системи, точно тук, в централата ни в Голдън, Калифорния.

Нашата първоначална концепция беше да доставяме CO2 лазерни гравиращи системи както на търговските клиенти, така и на собствениците на малки фирми и на домашните майстори, но разбира се не спряхме до тук. През годините разработихме по-големи, по-мощни CO2 лазерни системи и през 2006 г. разширихме нашата продуктова линия, за да предложим FiberMark, система, за перманентна маркировка на всички видове метали.

През 2008 г. Epilog презентира първата нискотарифна лазерна гравировъчна система CO2 , Epilog Zing Laser, за да предложи технологията ни на още по-широка аудитория. Днес нашите системи се използват по целия свят на безброй пазари за почти безкрайни приложения.

Една от причините за това Епилог да бъдат едни от най-добрите на пазара е защото разработват и произвеждат настолни лазери най-дълго от всички. От самото начало Епилог е референтна точка с дългия списък със "за пръв път". Отдадени на лазерната технология те продължават да изработват по-бързи, по-висококачествени, по-дълговечни системи, които да посрещнат Вашите нужди.

Разгледай продуктите »