Внос и търговия

Марки

Внасяме и дистрибутираме висококачествени европейски, американски и азиатски продукти. Изделията се продават както на едро, чрез партньорската ни мрежа в цялата страна, така и на дребно в нашите магазини с търговска марка Асанте (Asante). Подходящи са както за индивидуална употреба, така и за брандирани корпоративни подаръци.
10х ЕООД е официален вносител/риселър на следните марки:

Основана като фабрика за ножове през 1893 г. в близост до Делемонт, в района на швейцарския Jura, WENGER се гордее със своята 120-годишна история. Тази история е пропита със страст към качество, прецизност и отлична изработка, както и много емблематични продукти, включително и на световно известния "Swiss Army Knife".

Прочети повече >>

Victorinox е Швейцарска компания, която държи на високото качество на своите продукти, добрия дизайн и нуждите на своите клиенти.

10x ЕООД има удоволствието да предлага продуктите на Victorinox, компания, която още от създаването си преди повече от 130 години неотклонно следва принципите: традиции, качество и иновации. Философията на семейната фирма се базира на твърди ценности, които й осигуряват непрекъснат растеж и развитие.

Прочети повече>>

TROIKA е немска фирма, лидер на пазара за иновативни и високо качествени ключодържатели. Продуктите на Тройка могат да бъдат перфектен и желан подарък или сувенир.

Прочети повече>>

Kambukka е белгийска премиум марка, която проектира модерни решения за пиене за всички модерни хора с активно движение.

Прочети повече>>

Фенерите на MAGLITE имат дълга история, всеки фенер носи своята, а сега, с помощта на Асанте, Вие можете да започнете Вашата. Всичко, което трябва да направите е да изберете перфектния за Вас фенер на MAGLITE.

Прочети повече>>

Термо-чашите, бутилките за вода, детските чаши и другите продукти на Contigo, са създадени за практичните потребители, които търсят елегантни решения на ежедневните предизвикателства. Широката гама лесни за използване чаши, кани и бутилки за дома, за път и за спорт, съчетават стил и издръжливост, елегантност и  здравина - идеалната комбинация от фукционалност и естетика.

Прочети повече>>

MIO е един от световните лидери в производството на видеорегистратори. С най-голям пазарен дял в Русия, Япония и Австралия, марката се превръща в предпочитан избор в Европа и България.

Прочети повече>>

От 1978 г. Bugatti е символ за иновации, разнообразие, жизненост и интернационалност и привлича с висококачествени материали и  изчистен дизайн. В основата на марката е връзката между традицията и духа на времето

Прочети повече>>

Основана 1919 в Германия, Mano повече от 95 години е един от водещите производители на висококачествени кожени изделия. Нашата мисия е да правим продукти с отлично качество - нашият опит е резултат от много години успешна работа.
 

Прочети повече>>

Вижте предлаганите от 10х ЕООД продукти тук.

Ножовете Muela са специализирани испански ловни ножове, произвеждани от семейство Muela от поколения.

Прочети повече>>

Armytek е канадска фирма за производство на високотехнологични LED фенери и аксесоари.

Прочети повече>>

Dafi е  полска марка за производство на филтриращи продукти за вода и вакуумни контейнери за съхранение.

Прочети повече>>

Гръцка марка за ръчно изработени игри на табла, шах и други.

Прочети повече>>

XD Design е нидерландска марка за раници, обезопасени срещу кражба.

Прочети повече>>

Klondike 1896 е немски бранд за изделия от естествена кожа - портфейли, чанти и аксесоари.

Прочети повече>>

SEA-CLUB

Марката съществува от 1995г. Произвежда подаръчни изделия на морска тематика.

Прочети повече >>