Внос и търговия

Марки

Внасяме и дистрибутираме висококачествени европейски, американски и азиатски продукти. Изделията се продават както на едро, чрез партньорската ни мрежа в цялата страна, така и на дребно в нашите магазини с търговска марка Асанте (Asante). Подходящи са както за индивидуална употреба, така и за брандирани корпоративни подаръци.
10x Трейд EООД е официален вносител/риселър на следните марки:

AKASO създава висококачествени, изключително достъпни екшън камери, които дават възможност на нашите клиенти да улавят динамични моменти от живота и да споделят своя различен свят. За по-малко от 9 години AKASO се превърна в една от водещите марки екшън камери в световен мащаб, с продажби от над половин милион броя годишно.

Прочети повече>>

Akinod, търговска марка, която принадлежи на Coriolis, основана от Luc Foin и Stéphane Lebeau, се занимава от 1995 г. насам с производство на прибори за хранене и екипировка за открито. Продуктите се продават под 3 марки: Akinod, Baladéo и Deejo.

Изработени с най-голямо внимание и с уважение както към майсторите, така и към околната среда, тези продукти се продават в цял свят.

Прочети повече>>

Armytek е канадска фирма за производство на високотехнологични LED фенери и аксесоари.

Прочети повече>>

Манифактурата за ножове Boker

Прочутите ножове със световноизвестната марка "дърво" се изработват ръчно в Солинген (Золинген) от 1869 г. насам. От основаването досега нито един нож не е напускал манифактурата без този знак за качество. Дългата история на Boker е повлияна от бурни събития. Но едно нещо винаги е било постоянно в продължение на 150 години: страстта и ентусиазмът към необикновените ножове.

Прочети повече >>

От 1978 г. Bugatti е символ за иновации, разнообразие, жизненост и интернационалност и привлича с висококачествени материали и  изчистен дизайн. В основата на марката е връзката между традицията и духа на времето

Прочети повече>>

Carson Optical е основана от Ричард Камерън през 1990 г. Понастоящем седалището ни се намира в Ронкокома, Ню Йорк, САЩ. Carson е производствена компания, която продава широка гама от оптични продукти.

Прочети повече>>

Термо-чашите, бутилките за вода, детските чаши и другите продукти на Contigo, са създадени за практичните потребители, които търсят елегантни решения на ежедневните предизвикателства. Широката гама лесни за използване чаши, кани и бутилки за дома, за път и за спорт, съчетават стил и издръжливост, елегантност и  здравина - идеалната комбинация от фукционалност и естетика.

Прочети повече>>

През 2013 г. група творци се събраха на дискусионна вечер. Говорихме за бързата промяна на технологиите, по-специално в нашата финансова система. Начинът, по който плащаме, щеше да се промени значително с чисто новото въвеждане на безконтактното плащане. Основната ни мисъл: въпреки че картите ни са оборудвани с RFID или NFC технология, те не са защитени от електронно джебчийство или скимиране. Именно тогава измислихме решение и се роди c-secure.

Прочети повече>>

Dafi е марка продукти като водни филтри и вакуумни контейнери.

Прочети повече>>

DEEJO се ражда от желанието за възстановяване на една вековна традиция…
..... да се върнем към ежедневното използване на джобно ножче. Създателите си го представят семпло и ултралеко, без да правят компромис с размера, за да вземете със себе си само най-важното: удоволствието от перфектния разрез.

Прочети повече>>

Dhink® проектира и създава сладки и готини решения за (детската) стая и много други Dhink за вашето ежедневие.

Прочети повече>>

На пазара от 1966 г., доставяйки радост в игрите на големи и малки деца.  Високото ниво на одобрение сред деца, родители, учители, инструктори и инженери превръща fischertechnik в образователно ценна играчка и освен това в успешно учебно средство в училища, университети и в учебни компании.

Прочети повече>>

Kambukka е белгийска премиум марка, която проектира модерни решения за пиене за всички модерни хора с активно движение.

Прочети повече>>

Klondike 1896 е немски бранд за изделия от естествена кожа - портфейли, чанти и аксесоари.

Прочети повече>>

Фенерите на MAGLITE имат дълга история, всеки фенер носи своята, а сега, с помощта на Асанте, Вие можете да започнете Вашата. Всичко, което трябва да направите е да изберете перфектния за Вас фенер на MAGLITE.

Прочети повече>>

Основана 1919 в Германия, Mano повече от 95 години е един от водещите производители на висококачествени кожени изделия. Нашата мисия е да правим продукти с отлично качество - нашият опит е резултат от много години успешна работа.
 

Прочети повече>>

Гръцка марка за ръчно изработени игри на табла, шах и други.

Прочети повече>>

Малките неща стават ГОЛЕМИ, когато са направени със страст. Представете си, че намирате миниатюрен двойник на вашия домашен любимец. Или любимата кола на баща ви, достатъчно малка за джоба му?

Прочети повече>>

MIO е един от световните лидери в производството на видеорегистратори. С най-голям пазарен дял в Русия, Япония и Австралия, марката се превръща в предпочитан избор в Европа и България.

Прочети повече>>

Ножовете Muela са специализирани испански ловни ножове, произвеждани от семейство Muela от поколения.

Прочети повече>>

SEA-CLUB

Марката съществува от 1995г. Произвежда подаръчни изделия на морска тематика.

Прочети повече >>

TROIKA е немска фирма, лидер на пазара за иновативни и високо качествени ключодържатели. Продуктите на Тройка могат да бъдат перфектен и желан подарък или сувенир.

Прочети повече>>

Victorinox е Швейцарска компания, която държи на високото качество на своите продукти, добрия дизайн и нуждите на своите клиенти.

10x ЕООД има удоволствието да предлага продуктите на Victorinox, компания, която още от създаването си преди повече от 130 години неотклонно следва принципите: традиции, качество и иновации. Философията на семейната фирма се базира на твърди ценности, които й осигуряват непрекъснат растеж и развитие.

Прочети повече>>

Основана като фабрика за ножове през 1893 г. в близост до Делемонт, в района на швейцарския Jura, WENGER се гордее със своята 120-годишна история. Тази история е пропита със страст към качество, прецизност и отлична изработка, както и много емблематични продукти, включително и на световно известния "Swiss Army Knife".

Прочети повече >>

XD Design е нидерландска марка за раници, обезопасени срещу кражба.

Прочети повече>>